Getostkräm på mandelpotatischips

Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
0
Getostkräm på mandelpotatischips

Mandelpotatischips toppade med getostkräm är perfekta munsbitar som går åt fort! Ostkrämen rörs ihop med getost, honung, färskost och citronjuice. Avsluta med att strö över hackade jordnötter och gräslök.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Getostkräm på mandelpotatischips

Ingredienser

6 portioner
150 g  getost
100 g  naturell färskost
2 msk  olivolja
1 msk  honung
1 tsk  pressad citronjuice
1   påse mandelpotatischips

Till garnering

torrostade jordnötter
finhackad gräslök

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt get- och färskost mot tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi880 KJ / 210 kCal
Fett17 g

Testa liknande recept

Knäcke med getost och rödlöksmarmelad
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med getoströra & fikon
Betyg 3.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getostrulle
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Getostbollar med krispigt baconsmul
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med getostcrème och blåbär
Betyg 3 av 5.
151 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Getostbollar med tranbär
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga