Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Böckling à la Torstensson

Böckling à la Torstensson är små delikata tilltugg som med fördel serveras med öl. Dessa lättlagade tunnbrödsrullar med fisk får en fräsch och god smak av crème fraiche och rödlök.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rensa böcklingarna. Dela fiskköttet i mindre bitar. Blanda lättcrème fraiche, rödlöken och gräslöken med böcklingen.
  2. Fördela blandningen på tunnbröden och rulla ihop dem som rulltårtor. Skär tunnbrödsrullarna i vardera 4 bitar (för 4 port).
  3. Servera som tilltugg till öl.

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: byt ut crème fraiche mot laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj bröd utan ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 böcklingar (à ca 100 g)
  • 3 ark mjukt tunnbröd
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk finhackad rödlök
  • 2 msk finhackad gräslök
Lägg till i inköpslistan