Torsk- och potatisbrandade med rökta musslor

Brandade är en fransk variant på vår lappskojs, alltså ett smaksatt potatismos. Denna brandade är skräddarsydd till fisk – smaksatt med musslor, citronskal och dill. Serveras med ugnstekt torsk och citronklyftor till. Bon appétit!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2013

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1868 KJ / 445 kCal
Fett9 g
Salt1.6 g
Kolhydrater48 g
Protein39 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentar
1 stVerkar bra. Men den brandade jag gillade i Nîmes var mer som en fiskpudding, torsken inblandad, finfördelad, sen skirat smör och rostad baguette till. Men det var längesen...
Marita