Ägghalvor med Smögenröra

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ägghalvor med Smögenröra

Ägghalvor med denna fantastiska smögenröra är ett måste på buffébordet! Blanda räkor, musslor och sparris med bland annat gräddfil, dill och majonnäs och du får en ljuvligt god och krämig röra.

Ägghalvor med Smögenröra

Ingredienser

8 portioner
250 g räkor med skal
1 burk musslor (à 250 g)
1 burk vit sparris (à 330 g)
1 dl gräddfil
2 msk majonnäs
1/2 msk pressad citronsaft
1/2 tsk salt
1 krm mald vitpeppar
2 msk hackad dill
8 ägg
1 grönsalladshuvud

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

Ett måste på buffébordet! Mmm...

Kajsa

2003-01-30

Testa liknande recept

Västkustmacka
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halstrad lax med ljummen musselvinägrett
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ost- och nötgratinerade musslor på sparrisbädd
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torsk med musslor, äpple och sparris i currysås
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Aioligratinerade musslor
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Clam chowder med grillade majskolvar
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad