Ägghalvor med Smögenröra

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Ägghalvor med Smögenröra

Ägghalvor med denna fantastiska smögenröra är ett måste på buffébordet! Blanda räkor, musslor och sparris med bland annat gräddfil, dill och majonnäs och du får en ljuvligt god och krämig röra.

Ägghalvor med Smögenröra

Ingredienser

8 portioner
250 g räkor med skal
1 burk musslor (à 250 g)
1 burk vit sparris (à 330 g)
1 dl gräddfil
2 msk majonnäs
1/2 msk pressad citronsaft
1/2 tsk salt
1 krm mald vitpeppar
2 msk hackad dill
8 ägg
1 grönsalladshuvud

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Ett måste på buffébordet! Mmm...

Kajsa

2003-01-30

Testa liknande recept

Västkustmacka
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ost- och nötgratinerade musslor på sparrisbädd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad lax med ljummen musselvinägrett
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med musslor, äpple och sparris i currysås
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sallad på grillad sparris, krispigt bacon och parmesan
Betyg 4.8 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Clam chowder med grillade majskolvar
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga