Ägghalvor med Smögenröra

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Ägghalvor med Smögenröra

Ägghalvor med denna fantastiska smögenröra är ett måste på buffébordet! Blanda räkor, musslor och sparris med bland annat gräddfil, dill och majonnäs och du får en ljuvligt god och krämig röra.

Ägghalvor med Smögenröra

Ingredienser

8 portioner
250 g  räkor med skal
1   burk musslor (à 250 g)
1   burk vit sparris (à 330 g)
1 dl  gräddfil
2 msk  majonnäs
1/2 msk  pressad citronsaft
1/2 tsk  salt
1 krm  mald vitpeppar
2 msk  hackad dill
8   ägg
1   grönsalladshuvud

Gör så här

Tips

Vid tidsbrist:
Hårdkoka ägg. Klicka på smögenröra och garnera med dillkvistar.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Ett måste på buffébordet! Mmm...

Kajsa

2003-01-30

Testa liknande recept

Västkustmacka
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ost- och nötgratinerade musslor på sparrisbädd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad lax med ljummen musselvinägrett
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med musslor, äpple och sparris i currysås
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Clam chowder med grillade majskolvar
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga