Ägghalvor med Smögenröra

1
1
Ägghalvor med Smögenröra

Ägghalvor med denna fantastiska smögenröra är ett måste på buffébordet! Blanda räkor, musslor och sparris med bland annat gräddfil, dill och majonnäs och du får en ljuvligt god och krämig röra.

Ägghalvor med Smögenröra

Ingredienser

8 portioner
250 g räkor med skal
1 burk musslor (à 250 g)
1 burk vit sparris (à 330 g)
1 dl gräddfil
2 msk majonnäs
1/2 msk pressad citronsaft
1/2 tsk salt
1 krm mald vitpeppar
2 msk hackad dill
8 ägg
1 grönsalladshuvud

Gör så här

Tips

Vid tidsbrist:
Hårdkoka ägg. Klicka på smögenröra och garnera med dillkvistar.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Kajsa

2003-01-30

Ett måste på buffébordet! Mmm...