Torsk- och pastapanna

Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
8
Torsk- och pastapanna

Torsk- och pastapanna, en fiskrätt med pasta och mycket smak som du tillagar snabbt och enkelt. Torskfiléerna, löken och tomaterna, som steks innan de vänds ner i pastan, smaksätter du med smarrig kapris och vitlök.

Torsk- och pastapanna

Ingredienser

4 portioner
280 g pasta t ex penne
600 g torskfilé
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
2 rödlökar
2 msk olivolja
6 tomater
1/2 dl kapris
1/2 tsk salt
2 - 3 pressade vitlöksklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Ta mindre lök o lägg i lite paprika istället

Anneli

2022-09-01

Bara jag som tyckte om det

Anneli

2022-09-01

Gott! Helt klart värt att laga, speciellt om man gillar pasta

Maja

2021-08-09

Näringsvärde per portion

Energi2131 KJ / 509 kCal
Fett12 g
Salt4 g
Kolhydrater60 g
Protein38 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Krämig tonfiskpasta med kapris och spenat
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med rödbetskräm, pepparot och kapris
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lax med kaprisdressing och pasta
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med dragonkräm och rödbetor
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med dragon, rödbetor och brynt smör
Betyg 3.1 av 5.
171 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grekisk torsk allt-i-ett
Betyg 4.3 av 5.
41 personer har röstat
Under 60 min att tillaga