Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Torsk- och pastapanna, en fiskrätt med pasta och mycket smak som du tillagar snabbt och enkelt. Torskfiléerna, löken och tomaterna, som steks innan de vänds ner i pastan, smaksätter du med smarrig kapris och vitlök.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Rätten är fri från laktos och mjölkprotein men innehåller gluten och ägg.Gör glutenfri: Använd glutenfri pasta.Gör äggfri: Använd äggfri pasta.
Puttanesca med torrsaltat bacon och oliver
Pasta med fullkorn och grillade grönsaker
Serranolindad torsk med ugnsbakade tomater
Stekt torsk med tartarsås och broccoli
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer