Torsk- och pastapanna
Torsk- och pastapanna, en fiskrätt med pasta och mycket smak som du tillagar snabbt och enkelt. Torskfiléerna, löken och tomaterna, som steks innan de vänds ner i pastan, smaksätter du med smarrig kapris och vitlök.
Ingredienser
4 portioner
280 g pasta t ex penne
600 g torskfilé
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
2 rödlökar
2 msk olivolja
6 tomater
1/2 dl kapris
1/2 tsk salt
2 - 3 pressade vitlöksklyftor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2131 KJ / 509 kCal
Fett12 g
Salt4 g
Kolhydrater60 g
Protein38 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ta mindre lök o lägg i lite paprika istället
Anneli
2022-09-01Bara jag som tyckte om det
Anneli
2022-09-01Gott! Helt klart värt att laga, speciellt om man gillar pasta
Maja
2021-08-09