Fisk i kaviarsås är ett gott och lättlagat recept som bara tar 30 minuter att tillaga. Hoki eller torskfilé får sjuda i en krämig sås av grädde och kaviar innan du serverar fisken och kaviarsåsen med kokt potatis och broccoli.
Rätten innehåller gluten, mjölk och laktos.
Gör glutenfri: Ersätt vetemjölet med maizena-majs-stärkelse.
Gör mjölk- och laktosfri: Byt ut grädden mot havre- eller sojabaserad gräddprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Låter jättegott och ett plus för att det inte är så många ingredienser.
Anita
2015-04-23låter mycket bra med extra sås fisk kan ju lätt bli lite torr Skall genast pröva taack för tipset
Helene
2010-02-01Jättegott!!! Jag använder alltid Kalles dillkaviar + extra färsk dill. Eftersom vi gillar sås i familjen gör jag dubbel sats (3,5 dl mini mat grädde och 1,5 dl vatten, 1,5 dl kaviar)
Christina
2009-08-27