Fisk i kaviarsås

Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
13
Fisk i kaviarsås

Fisk i kaviarsås är ett gott och lättlagat recept som bara tar 30 minuter att tillaga. Hoki eller torskfilé får sjuda i en krämig sås av grädde och kaviar innan du serverar fisken och kaviarsåsen med kokt potatis och broccoli.

Fisk i kaviarsås

Ingredienser

4 portioner
1 kg potatis
600 g torskfilé eller hoki
1 tsk salt
1 krm peppar
2 1/2 dl grädde max 5%
1 dl smörgåskaviar
1 msk vetemjöl
500 g broccoli
bröd till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Låter jättegott och ett plus för att det inte är så många ingredienser.

Anita

2015-04-23

låter mycket bra med extra sås fisk kan ju lätt bli lite torr Skall genast pröva taack för tipset

Helene

2010-02-01

Jättegott!!! Jag använder alltid Kalles dillkaviar + extra färsk dill. Eftersom vi gillar sås i familjen gör jag dubbel sats (3,5 dl mini mat grädde och 1,5 dl vatten, 1,5 dl kaviar)

Christina

2009-08-27

Näringsvärde per portion

Energi2478 KJ / 594 kCal
Fett13.7 g

Testa liknande recept

Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos
Betyg 3.5 av 5.
47 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgratäng med broccoli och dragon
Betyg 3.9 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dillfisk med tapenade
Betyg 1.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grön soppa med vitlöksbröd
Betyg 4.5 av 5.
51 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk i ugn med dill- och citronsås
Betyg 3.7 av 5.
1187 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torsk med ägg- och kaviarsås
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga