Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos är en god fiskrätt. Sältan från baconen kompletterar det milda potatismosets lena yoghurtsmak och broccolin du vispar i ger moset en härlig färg. Torskfilé, hoki eller sej är fisk som passar denna rätt.
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller mjölk och laktos.
Gör mjölk- och laktosfri: Byt matyoghurten mot Solhavre eller soja- eller havrebaserad gräddprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tråkig och ganska smaklös rätt. Bättre att göra potatismos och ha färsk lätt kokt broccoli bredvid. Saknar en smarrig vitvinsås e.dyl.
Helen
2020-08-31Ganska smaklöst tyvärr.
Joline
2019-04-03Jag bytte ut bacon mot Kallrökt skinka köpt i förpackning på ICA. Gjorde en sky/sås på fänkål o purjolök som svettades ihop, hällde på lite vit vin som fick koka in i det gröna. Spädde med matlagningsgrädde, potatisvatten och en klick creme fraiche. Serverade kokt potatis och haricots vert till. JÄTTEGOTT
Barbro
2016-02-28