Torsk- och pastapanna

Torsk- och pastapanna, en fiskrätt med pasta och mycket smak som du tillagar snabbt och enkelt. Torskfiléerna, löken och tomaterna, som steks innan de vänds ner i pastan, smaksätter du med smarrig kapris och vitlök.

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2131 KJ / 509 kCal
Fett12 g
Salt4 g
Kolhydrater60 g
Protein38 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
8 stTa mindre lök o lägg i lite paprika istället
Anneli
Bara jag som tyckte om det
Anneli
Gott! Helt klart värt att laga, speciellt om man gillar pasta
Maja
Jättegod middagsrätt efter lite omändringar. Bytte ut pastan mot kokt färskpotatis att ha vid sidan om. Tillsatte stjälkselleri och strimlad paprika. Bytte ut kaprisen mot 1 msk fiskfond + 1½ msk chilisauce, hot. Lät fisken sjuda i pannan istället för att steka den. Ett bra grundrecept som lätt kan varieras efter tycke och smak.
Emelie
Lätt att laga och jättegott, hoppade över kaprisen, funderar på att krydda med citronpeppar nästa gång, och slänga i lite creme fraise så att det håller ihop mer. Använde olivolja med citron i och detta förhöjde smaken. Helt enkelt en jättegod rätt som kan kombineras för alla smaker..
Marie
Jag och de bjudna tyckte att det blev jättegott. hade ingen kapris så jag skippade den. Snabbt, gott och helt enkelt bra!
Anna-maria
Trodde det här skulle bli jättegott men blev raka motsatsen. Inte alls gott och ingen bra blandning av smaker. Det här behöver jag inte laga igen.
Fredrik
Fisken blev torr, kaprisen bröt lite märkligt i smaken. Att jag inte är så förtjust i vitlök kanske gjorde nog inte det hela bättre. Lätt i alla fall och min man gillade det.
Eva