Torsk med dragon, rödbetor och brynt smör

Betyg 3.1 av 5.
171 personer har röstat
1
Torsk med dragon, rödbetor och brynt smör

En tilltalande fiskrätt med mycket smak från dragon, rödbetor och brynt smör. Rödbetorna steks tillsammans med löken där dragon och kapris sällskapar. En storslagen blandning till den ugnskokta torsken. Som pricken över i ringlas brynt smör över och ger en nötig karaktär.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2016

Torsk med dragon, rödbetor och brynt smör

Ingredienser

4 portioner
900 g  delikatesspotatis
500 g  förkokta rödbetor
1   kruka dragon
2 msk  kapris
600 g  torskfilé
salt och peppar
1   rödlök
50 g  smör
65 g  machésallad

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
171 personer har röstat

Kommentar

En amerikansk smörig chardonnay till denna, gärna noble vines, blir perfekt

Jennifer

2020-05-30

Näringsvärde per portion

Energi1927 KJ / 460 kCal
Fett11.6 g
Salt2.57 g
Kolhydrater52.8 g
Protein34.3 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Torsk med dragonkräm och rödbetor
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt torsk med kapris och rödbetor
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krispig torsk med dillslungad potatis
Betyg 3.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskrygg med rödbetor, brynt smör och dill
Betyg 4.5 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad torsk med rödbetor och brynt smörkräm
Betyg 4.5 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med rödbetor och senapskräm
Betyg 4.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga