Torsk med dragon, rödbetor och brynt smör

170
1
Torsk med dragon, rödbetor och brynt smör

En tilltalande fiskrätt med mycket smak från dragon, rödbetor och brynt smör. Rödbetorna steks tillsammans med löken där dragon och kapris sällskapar. En storslagen blandning till den ugnskokta torsken. Som pricken över i ringlas brynt smör över och ger en nötig karaktär.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2016

Torsk med dragon, rödbetor och brynt smör

Ingredienser

4 portioner
900 g delikatesspotatis
500 g förkokta rödbetor
1 kruka dragon
2 msk kapris
600 g torskfilé
salt och peppar
1 rödlök
50 g smör
65 g machésallad

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

170

Kommentar

Jennifer

2020-05-30

En amerikansk smörig chardonnay till denna, gärna noble vines, blir perfekt

Näringsvärde per portion

Energi 1927 KJ / 460 kCal
Fett 11.6 g
Salt 2.57 g
Kolhydrater 52.8 g
Protein 34.3 g
Läs mer om näringsvärden