Torsk med smak av medelhavet är en aromatisk och fruktig fiskrätt. Högklassiska smaker som saffran, anis och blodapelsin passar torsken fint. Bulgursallad blir gott till.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2006
Rätten är fri från ägg, men innehåller mjölk och gluten. Kontrollera innehållet i fonden.
Gör mjölkfri: uteslut smöret eller använd mjölkfrittmargarin. Kontrollera innehållet i fonden eller använd mjölkfri buljongtärning.
Gör glutenfri: ta ris istället för bulgur.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sven-erik
2012-02-25Tog 2 tsk dragon i stället för anisfrön och jag måste säga att såsen - till min förvåning - var en rejäl smakupplevelse tillsammans med bulgursalladen och fisken. Den krispiga parmaskinkan var ett extra plus. Full pott med andra ord.
Ulla
2006-04-23fantastisk smakupplevelse med saffran,anis och blodapelsin som sås.