En ugnstekt fisk som får mycket smak tack vare en marinad kryddad med vitlök, saffran och cayennepeppar. Serveras med kokt potatis och en härlig röra av bönor, gräslök, smetana och citron. En fenomenal middag!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2014
Rätten är fri från gluten, laktos och ägg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetanan mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket gott. Såsen var ju helt underbar. Tog kidneybönor istället för sojabönor. Inte sista gången jag gjorde detta
Ann-charlotte
2021-11-04Baka på låg värme, 100-125 grader till innertemperatur 53 grader! Serverade med risotto. Grym kombo
Karin
2016-04-17Väldigt gott. Jag skulle nog ta en mjölig potatis och nästan koka sönder den så att man kunde få upp mer av den goda såsen lättare.
Carl-evert
2014-03-27