Letar du efter en lättlagad dessert med några få ingredienser men mycket smak så har du hittat ditt recept! Honungssötma och saffran matchar syrlig blodapelsin i en efterrätt som kommer lysa som en sol på bordet. Toppa apelsinskivorna med knapriga pistagenötter och din fruktdessert är klar att servera.
Kommentarer
Eva
1/18/2020Jättegott, men saffran löser sig inte i honung utan måste först lösas upp i lite vätska
Redaktionen ICAse
1/24/2020Hej Eva! Tack för din kommentar. Vi har sett över receptet och för ett ännu bättre resultat så har vi lagt till 1/2 msk vatten som man ska blanda med saffranet. Kul att höra att du tyckte att det blev gott! Hälsningar Elina
Rosa
10/17/2018Gott recept men så extremt fel att det ligger i kategorin veganska recept när det innehåller honung.
Redaktionen ICAse
10/18/2018Hej Rosa! Kul att du gillade receptet och absolut felkategoriserat av oss. Fixat till det såklart. Hälsningar Michelle