Vacker, nyttig och trevlig sallad som innehåller linser blandat med bulgur och många goda kryddor. Salladen dekoreras med härliga oliver, tomater och grann persilja.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2003
Läs noga ingredienserna på fonden, i övrigt är rätten fri från ägg, laktos och mjölkprotein men innehåller gluten.
Gör glutenfri: bulgur är tillverkat av vete, ersätt det med t ex kokt vildrisblandning eller vanligt råris.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ants
2021-08-13Familjen tyckte det var typ gott... Tog 150g bulgur och 150g torkade linser, blev ca 4 portioner. Fattigmat fredag kväll liksom!!
Tina
2017-10-18Gott men blir VÄLDIGT mycket mat!
Siri
2016-05-03Konstigt mycket bulgur. När jag tillagar bulgur brukar jag ta 1 dl okokt bulgur/port och dubbelt så mycket vatten. Det brukar bli bra.