Torsk med rökt laxbrandade

Här får vi njuta av smörstekt torsk som får koka ihop i en gräddblandning med buljong för kraftfullare smak. Brandade är en fransk variant av lappskojs där bland annat potatis, vitlök och lax blandas ihop och rörs till en grov puré. Servera torsken och laxbrandaden med krispig sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2016

Ingredienser
Laxbrandade
Sallad
Torsk
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett, grädde och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. byt ut grädde och mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer