Här är en smakrik och krämig fiskgryta med sockerärtor och kräftor som bland annat innehåller torsk, kräftstjärtar, purjolök och morötter. Fiskgrytan passar till både vardag och fest och även barn brukar gilla den här rätten.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
38 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.
Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mikael
2021-03-16Väldigt god! Kan med fördel läggas till lite cayennepeppar för att få liiite lite sting i det, samt mer vätska för att få det mer soppigt
Kennet
2020-09-11Snäll fiskgryta, enkel att laga och är ganska mild i smakerna.
Christina
2019-08-16Favoriträtt hos oss när vi får gäster!