En härligt gul fiskgryta med torsk står på kvällens meny! Den härliga färgen kommer bland annat från ingefäran och curryn, och grytan smaksätts även med sambal oelek och kokosmjölk. Servera sedan grytan tillsammans med glasnudlar och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2021
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Över förväntan god och uppskattades av hela familjen!
Sigrid
2021-05-11Pressade även lime och då blev det toppen!
Lena
2021-01-22Vi ville ha lite ha lite krisp så vi slängde i lite pumpakärnor och serverade med riven morot. Det gick hem även i min fisk-skeptiska familj.
Sara
2021-01-20