En härligt gul fiskgryta med torsk står på kvällens meny! Den härliga färgen kommer bland annat från ingefäran och curryn, och grytan smaksätts även med sambal oelek och kokosmjölk. Servera sedan grytan tillsammans med glasnudlar och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
20 2020
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Lena
2021-01-22Pressade även lime och då blev det toppen!
Sara
2021-01-20Vi ville ha lite ha lite krisp så vi slängde i lite pumpakärnor och serverade med riven morot. Det gick hem även i min fisk-skeptiska familj.
Yasmine
2020-08-28Supergod fiskgryta!!! Även min kräsna dotter älskar den