Pocherad torsk (grundrecept)

Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
0
Pocherad torsk (grundrecept)

Att pochera innebär att sjuda lätt. Här ett grundrecept på pocherad torsk som sedan kan användas till olika rätter: till en gryta, eller med tillbehör som kokt potatis eller potatispuré. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Pocherad torsk (grundrecept)

Ingredienser

8 portioner
6   bitar fryst torskrygg (à 140 g)
3 tsk  salt
2 l  vatten

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pocherad torsk med primörer och kapris
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Torsk med fänkål
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pocherad torskfilé med ägg, ansjovis och gräslök
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad torsk i folie
Betyg 3.4 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med gubbröra och ärtskott
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga