Torsk med potatis, rostade grönsaker och vitlökskräm

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Torsk med potatis, rostade grönsaker och vitlökskräm

Tomatgryta serveras med pocherad torsk, potatis och en smakrik vitlökskräm. En god vardagsmåltid som går hem hos hela familjen! Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Torsk med potatis, rostade grönsaker och vitlökskräm

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

2/3 sats pocherad torsk (2/3 stats motsvarar 4 bitar, se länk i steg 1)
1/2 sats rostade rotfrukter och tomat (se länk i steg 1)
1/3 sats rostad kräm av vitlök (se länk i steg 1)

Till servering

600 g kokt potatis

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop tre färdiga recept till ett nytt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Hur värmer jag upp maten?

    Cristina

  • Jättegott!! Väldigt smidig rätt!

    Maria

Testa liknande recept

  • Torsk puttanesca
    Betyg 4.3 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fiskgryta med tomat och dill
    Betyg 4.3 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lyxig fiskgryta i stekpåse
    Betyg 3.1 av 5.50 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad