Torsk med bellaverde och tartarsås

3
0
Torsk med bellaverde och tartarsås

En perfekt tillagad torsk med bellaverde som både tillför smak och textur. Servera fisken med en ljuvlig och klassisk tartarsås gjord på majonnäs, persilja, finhackad rödlök och cornichoner.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2017

Torsk med bellaverde och tartarsås

Ingredienser

4 portioner
900 g
fast potatis
200 g
bellaverde

Tartarsås

1/2
rödlök
1 dl
cornichons
1/2
kruka persilja
2 dl
majonnäs
-
salt och peppar

Grönsaker

125 g
rädisor
1
ask ärtskott (à 100 g)
ca 600 g
torskfilé
2 msk
smör

För alla

Rätten är fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3132 KJ / 749 kCal
Fett 45.1 g
Salt 3.04 g
Kolhydrater 44.4 g
Protein 37.9 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept