Sprödbakad torsk med cornichonskräm

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Sprödbakad torsk med cornichonskräm

Vilken tur att kvällens rätt är enkel att tillaga, så du får mer tid att njuta med familjen inför helgmyset. Medan fisken bakas färdigt i ugnen, och potatisen kokas på plattan svänger du enkelt ihop kvällens sås på smetana och hackad cornichons. Gurkstavarna kan du sedan äta som komplement till rätten, eller dippa lite i såsen!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2019

Sprödbakad torsk med cornichonskräm

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
2 förp sprödbakad torsk (à 360 g)
1 dl cornichons
2 dl smetana
salt
peppar
1 gurka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3319 KJ / 790 kCal
Fett36 g
Salt1 g
Kolhydrater83 g
Protein30 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Torskburgare med dip och klyftisar
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk-ish pinnar med currysmetana
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad potatis med surimiröra
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegonuggets med currydipp
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Snabb Caesarsallad med potatis och räkor
Betyg 3.5 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt lax med citronsås och sockerärtor
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga