Tomatgratinerad falukorv med gräddfil
Ugnsgratinerad falukorv är en riktig familjefavorit vid middagsbordet. Den här utsökta varianten är fullproppad med smak och höjs till nya höjder av en intensiv tapenade med soltorkade tomater. Njut av korven med kokt potatis, gräddfil och sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2016
Ingredienser
Korv
Till servering
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på falukorven. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd gräddfil utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Enkel och gott
Maris
2017-11-06