En mumsig ugnsbakad falukorv som hela familjen kommer gilla. Här görs den på ett nytt sätt och är kryddad med pesto och tomater. Ät den sedan tillsammans med ett krämigt potatismos och gröna blad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2017
Rätten är fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mycket gott har aldrig använt pesto innan man ska göra igen nästa gång till falukorv.
Birgitta
2022-01-23Väldigt spännande kombination med pesto på falukorven! Mycket gott!
Freja
2017-10-20