Tagliatelle med tomat och basilikasås
En smakfull tagliatelle med tomat- och basilikasås som går hem hos både stora som små! Morötter, lök och vitlök fräses ihop i en stor gryta där resten av ingredienserna tillsätts och det får koka. Fantastiska dofter sprider sig i köket! Servera med nykokt pasta och toppa med fetaost och rucola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2015
Ingredienser
Sås
Till servering
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd grädde och fetaost utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Byt ut fetaost mot tofu.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Enkelt men väldigt gott 👍🏻
Michael
2024-03-18Riktigt gott 💥
Catarina
2022-12-14Supersmarrig enkel pastarätt, tog hälften av grädden för lite mustigare smak.
Sofia
2020-07-25