Tomat- och olivpasta med pastrami
En snabblagad pasta där hemligheten ligger i råvarorna som valts ut med varsam hand. Smakrika kalamataoliver, ljuvlig tomatcrème av soltorkade tomater och fläskpastrami är smaker som tar med oss till Medelhavets torra värme. En frisk ruccolasallad till ger rätten perfekt balans.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2013
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta, gärna tagliatelle
1/2 purjolök
70 g snack oliver kalamata
2 förp fläskpastrami (à 150 g)
1 tsk olja
salt
peppar
1 1/2 dl vispgrädde
1 dl mjölk
1 dl soltorkad tomatcrème
65 g rucola
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2304 KJ / 551 kCal
Fett25.2 g
Kolhydrater54.7 g
Protein22.4 g
Kommentarer
WOW. Fantastiskt god och enkel att göra! Går på nolltid att fixa! Jag bytte ut fläskpastramin mot kycklingpastrami och det funkade jättebra det med.
Marie-christine
2017-02-23Superenkelt och jättegott!
Eva
2013-11-11TOKGOTT!!!
Susanne
2013-11-06