Köttfärssås med tagliatelle
En välsmakande variant på klassisk spagetti med köttfärssås, som du svänger ihop på en halvtimme. Stek köttfärs och lök och tillsätt pastasås, soja och oregano. Låt sjuda i 10 minuter och servera med nykokt tagliatellepasta, strimlad paprika och rivig rucola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2014
Ingredienser
4 portioner
Tagliatelle
10 nystan tagliatelle
Köttfärssås
1 gul lök
ca 500 g nötfärs
1 tsk olja
1/2 tsk salt
1 krm peppar
690 g pastasås med tomat och vitlök
1 msk soja
1 tsk oregano
Grönsaker
1 grön paprika
65 g rucola
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2660 KJ / 638 kCal
Fett19 g
Kolhydrater73 g
Protein37 g
Kommentarer