Tagliatelle med bresaola och mozzarella

15
0
Tagliatelle med bresaola och mozzarella

Den här pastarätten med Bresaola och mozzarella blir superlyxig när du serverar den till vardags. Vitlöken är ett måste i denna rätt och för att bringa fram smakerna ytterligare rostas den ihop med salladen. Innan servering blandas pastan med grönsaker, krämig mozzarella samt en skvätt citron.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2015

Tagliatelle med bresaola och mozzarella

Ingredienser

4 portioner
4
port tagliatelle
150 g
haricots verts
3
vitlöksklyftor
1
hjärtsallad
2 msk
olivolja
1/2
kruka oregano
1
citron
2
förp minimozzarella (à 120 g)
65 g
rucola
-
salt och svartpeppar
140 g
bresaola

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

15

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2314 KJ / 555 kCal
Fett 22 g
Salt 3.03 g
Kolhydrater 56 g
Protein 31 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept