Tagliatelle med bresaola och mozzarella

Betyg 3.1 av 5.
15 personer har röstat
0
Tagliatelle med bresaola och mozzarella

Den här pastarätten med Bresaola och mozzarella blir superlyxig när du serverar den till vardags. Vitlöken är ett måste i denna rätt och för att bringa fram smakerna ytterligare rostas den ihop med salladen. Innan servering blandas pastan med grönsaker, krämig mozzarella samt en skvätt citron.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2015

Tagliatelle med bresaola och mozzarella

Ingredienser

4 portioner
4 port tagliatelle
150 g haricots verts (bönor)
3 vitlöksklyftor
1 hjärtsallad
2 msk olivolja
1/2 kruka oregano
1 citron
2 förp minimozzarella (à 120 g)
65 g rucola
salt
svartpeppar
140 g bresaola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2314 KJ / 555 kCal
Fett22 g
Salt3.03 g
Kolhydrater56 g
Protein31 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Potatisgnocchi med bresaola och bönor
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig skinkgryta med gröna bönor
Betyg 3.3 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta di salsiccia
Betyg 3.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta mozzarella med bresaola
Betyg 3.4 av 5.
61 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tagliatelle med grön ärtkräm och baconkrisp
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tagliatelle i grön ärtcrème
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga