Potatisgnocchi med bresaola och bönor

9
1
Potatisgnocchi med bresaola och bönor

Potatisgnocchi som steks gyllenbruna i stekpannan blir både fina att titta på och goda att äta. Här serveras de med breasola, krispiga haricots verts och tomathalvor. Samt såklart en liten sås gjord på smetana och pesto. Snabbt, gott och färgglatt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2021

Potatisgnocchi med bresaola och bönor

Ingredienser

2 portioner
1 dl smetana
1/2 dl pesto calabrese (à 130 g)
salt
peppar
400 g potatisgnocchi
1 tsk olja
1/2 förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
350 g tomatmix
1 förp bresaola (à 70 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i peston.
Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentar

Kersti

2021-08-31

Jag gjorde potatisgnocchi med bönor etc, ch det blev gott. MEN jag undrar, när jag tittar på bilden, vad är de där tre vita, stekbruna grejerna? Det är inte helt just att visa en så läcker bild på maträtten, men inte ta med allt i ingredienslistan.

Redaktionen ICAse

2021-09-03

Hej Kersti! Kul att du gillade rätten. Det är pestosåsen, alltså pesto och smetana som är lite lätt blandade som vi klickat på tallriken. Hälsningar Ulrika

Näringsvärde per portion

Energi 3267 KJ / 778 kCal
Fett 43 g
Salt 3 g
Kolhydrater 69 g
Protein 25 g
Läs mer om näringsvärden