UNDER 30 MIN | Medel

Potatisgnocchi med bresaola och bönor

Potatisgnocchi som steks gyllenbruna i stekpannan blir både fina att titta på samt att äta. Här serveras de med breasola, krispiga haricots verts och tomathalvor. Samt såklart en liten sås gjord på smetana och pesto. Snabbt, gott och färgglatt!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 35, 2020
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda smetana och pesto. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stek gnocchis i oljan i en stekpanna ca 5 minuter.
  3. Ansa och dela bönorna och stek med dem i pannan efter halva tiden.
  4. Dela tomaterna i halvor.
  5. Servera gnocchis med bresaola, pestosås, tomater och bönor.

För alla

Kontrollera noga innehållet i peston.
Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 1 dl smetana
  • 1/2 dl pesto calabrese (à 130 g)
  • salt
  • peppar
  • 400 g fylld gnocchi med tomat och mozzarella
  • 1 tsk olja
  • 1/2 förp haricots verts (à 150 g)
  • 350 g tomatmix
  • 70 g bresaola

Näringsvärde
Per portion

Energi 3267 kJ / 778 kCal