Potatisgnocchi med bresaola och bönor

7
0
Potatisgnocchi med bresaola och bönor

Potatisgnocchi som steks gyllenbruna i stekpannan blir både fina att titta på samt att äta. Här serveras de med breasola, krispiga haricots verts och tomathalvor. Samt såklart en liten sås gjord på smetana och pesto. Snabbt, gott och färgglatt!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2020

Potatisgnocchi med bresaola och bönor

Ingredienser

2 portioner
1 dl
smetana
1/2 dl
pesto calabrese (à 130 g)
-
salt
-
peppar
400 g
fylld gnocchi med tomat och mozzarella
1 tsk
olja
1/2
förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
350 g
tomatmix
70 g
bresaola

För alla

Kontrollera noga innehållet i peston.
Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3267 KJ / 778 kCal
Fett 43 g
Salt 3 g
Kolhydrater 69 g
Protein 25 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept