Potatisgnocchi med bresaola och bönor

Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
1
Potatisgnocchi med bresaola och bönor

Potatisgnocchi som steks gyllenbruna i stekpannan blir både fina att titta på och goda att äta. Här serveras de med bresaola, krispiga haricots verts och tomathalvor. Samt såklart en liten sås gjord på smetana och pesto. Snabbt, gott och färgglatt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2023

Potatisgnocchi med bresaola och bönor

Ingredienser

2 portioner
1 dl smetana
1/2 dl pesto calabrese (à 130 g)
salt
peppar
400 g potatisgnocchi
1 tsk olja
1/2 förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
350 g tomatmix
1 förp bresaola (à 70 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat

Kommentar

Jag gjorde potatisgnocchi med bönor etc, ch det blev gott. MEN jag undrar, när jag tittar på bilden, vad är de där tre vita, stekbruna grejerna? Det är inte helt just att visa en så läcker bild på maträtten, men inte ta med allt i ingredienslistan.

Kersti

2021-08-31

Hej Kersti! Kul att du gillade rätten. Det är pestosåsen, alltså pesto och smetana som är lite lätt blandade som vi klickat på tallriken. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2021-09-03

Näringsvärde per portion

Energi3267 KJ / 778 kCal
Fett43 g
Salt3 g
Kolhydrater69 g
Protein25 g

Testa liknande recept

Potatisgnocchi med pesto calabrese och tomater
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gnocchi med bresaola och mozzarella i tomatsås
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gnocchi med zucchini, citron och ricotta
Betyg 4.3 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling med krämig gnocchi och broccoli
Betyg 2.3 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatisgnocchi med rödbetor och dillricotta
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pasta mozzarella med bresaola
Betyg 3.4 av 5.
61 personer har röstat
Under 45 min att tillaga