Potatisgnocchi med bresaola och bönor
Potatisgnocchi som steks gyllenbruna i stekpannan blir både fina att titta på och goda att äta. Här serveras de med bresaola, krispiga haricots verts och tomathalvor. Samt såklart en liten sås gjord på smetana och pesto. Snabbt, gott och färgglatt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2023
Ingredienser
2 portioner
1 dl smetana
1/2 dl pesto calabrese (à 130 g)
salt
peppar
400 g potatisgnocchi
1 tsk olja
1/2 förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
350 g tomatmix
1 förp bresaola (à 70 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3267 KJ / 778 kCal
Fett43 g
Salt3 g
Kolhydrater69 g
Protein25 g
Kommentar
Jag gjorde potatisgnocchi med bönor etc, ch det blev gott. MEN jag undrar, när jag tittar på bilden, vad är de där tre vita, stekbruna grejerna? Det är inte helt just att visa en så läcker bild på maträtten, men inte ta med allt i ingredienslistan.
Kersti
2021-08-31Hej Kersti! Kul att du gillade rätten. Det är pestosåsen, alltså pesto och smetana som är lite lätt blandade som vi klickat på tallriken. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-09-03