Vad passar bättre på hösten än en svamppasta med rosmarin och rostad rotselleri? Pastan gör du krämigare tack vare havregrädde och smaksätter med lök och färsk rosmarin. Rotsellerin blir ett fint och mättande komplement till rätten. Smaklig svamppasta säger vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2019
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri havregrädde eller annan växtbaserad glutenfri grädde. Välj glutenfri spaghetti.
Gör äggfri: välj äggfri spaghetti.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Tyvärr inget för mig. Gillar annars rostad broccoli och rotselleri men tyckte inte de gjorde sig bra med svampsåsen, som dock i övrigt var god. Kanske provar att göra svampsåsen igen, men med andra tillbehör/tillägg.
Hillevi
2022-11-13Lägg till zitron zest
Axel
2021-11-28Verkligen supergott!!! En riktig favorit på veganmenyn!
Lisa
2021-02-20