Vad passar bättre på hösten än en svamppasta med rosmarin och rostad rotselleri? Pastan gör du krämigare tack vare havregrädde och smaksätter med lök och färsk rosmarin. Rotsellerin blir ett fint och mättande komplement till rätten. Smaklig svamppasta säger vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
4 2019
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri havregrädde eller annan växtbaserad glutenfri grädde. Välj glutenfri spaghetti.
Gör äggfri: välj äggfri spaghetti.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Axel
2021-11-28Lägg till zitron zest
Lisa
2021-02-20Verkligen supergott!!! En riktig favorit på veganmenyn!
Agneta
2019-07-04Den godaste pastasås jag ätit. Använde skogschampinjoner. Svampsåsen blev vit och krämig för jag hade inget vatten, bara havregrädde. Supergott med rostad, selleri, broccoli och rosmarin!