En traditionell lasagne med en annorlunda touch! Lasagnen förgylls genom att du tillsätter goda svampar och zucchini som sedan varvas med den oemotståndliga tomatsåsen och krämig mozzarella.
Rätten innehåller mjölkprotein men är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta (kokt) och minska tiden i ugnen till ca 20 min.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche. Lite mozzarella kan ev tålas, byt annars till lagrad hårdost.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), byt till mjölkproteinfri ost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gunilla
2021-10-31Super gott recept! Brukar inte gilla lasagne men denna var jätte god. Gjorde faktiskt en vanlig bechamell sås , istället för mozarellan, för har lite svårt för mozzarella. Men fantastiskt god iallafall. Använde mig av trattkantareller och vanliga kantareller!
Sean
2020-10-18Spännande men varför svamp som är fryst?
Redaktionen ICAse
2020-10-19Hej Sean! Just i detta recept hade våra kockar använt sig av frysta champinjoner men det går lika bra med färska champinjoner också. Hoppas att du gillar lasagnen! Hälsningar Elina
Cecilia
2020-10-17Underbar!!