Svamplasagne med tomat och mozzarella

En traditionell lasagne med en annorlunda touch! Lasagnen förgylls genom att du tillsätter goda svampar och zucchini som sedan varvas med den oemotståndliga tomatsåsen och krämig mozzarella.

Gör så här
00:10:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2975 KJ / 711 kCal
Fett43 g
Salt1 g
Kolhydrater50 g
Protein29 g
Kommentarer
14 stKryddade extra peppar och salt i sås samt med basilika i tomatröra
Maud
Kanongott! Kan även tänka mig att det kan vara gott att blanda i spenat med svampen 😊
Linnea
Hela familjen blev glatt överraskade när vi provade första gången, efter det har vi till och med haft lasagnen när vi har haft gäster hemma.
Annika
God lasagne men hade nog varit ännu godare med en riktig bechamelsås. Var svårt hur mycket man skulle salta crème fraiche-såsen. Kanske ska prova att ta en mer smakrik ost i créme fraichen nästa gång…
Moa
Super gott recept! Brukar inte gilla lasagne men denna var jätte god. Gjorde faktiskt en vanlig bechamell sås , istället för mozarellan, för har lite svårt för mozzarella. Men fantastiskt god iallafall. Använde mig av trattkantareller och vanliga kantareller!
Gunilla
Spännande men varför svamp som är fryst?
Sean
Hej Sean! Just i detta recept hade våra kockar använt sig av frysta champinjoner men det går lika bra med färska champinjoner också. Hoppas att du gillar lasagnen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Underbar!!
Cecilia
Ska det totalt vara 200 eller 400 g mozzarella?
Minna
Hej Minna! Det ska vara totalt 400 g mozzarella. Hoppas att du gillar lasagnen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Fantastiskt god!!
Johanna
Favoritlasagne
Anna