Svampfylld pasta med bresaola och mozzarella

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Svampfylld pasta med bresaola och mozzarella

Ljuvlig svampfylld pasta serveras här med bresaola och krämig mozzarella. De färska pastakuddarna är fyllda med umamisprängd Karljohansvamp och vilar i en kompott av zucchini, rödlök och pesto. Hugg in och njut av en utsökt hösträtt som värmer i mörkret!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2016

Svampfylld pasta med bresaola och mozzarella

Ingredienser

2 portioner

Svamppasta

1   zucchini
1/2   rödlök
1 - 2 tsk  olivolja
1 dl  pesto
salt och peppar
250 g  färsk pasta (gärna triangliolini fylld med Karl Johan svamp)

Mozzarella

1/2   rödlök
1 tsk  olivolja
1 tsk  rödvinsvinäger
125 g  mozzarella
1   kruka basilika

Till servering

70 g  bresaola

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3953 KJ / 934 kCal
Fett63 g
Salt3 g
Kolhydrater52 g
Protein39 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Pasta pesto med bresaola och mozzarella
Betyg 4.6 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta calabrese med bresaola
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastalåda med bresaola
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta mozzarella med bresaola
Betyg 3.4 av 5.
61 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomatpasta med bresaola och mozzarella
Betyg 3.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gnocchi med bresaola och mozzarella i tomatsås
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga