Svampfylld pasta med bresaola och mozzarella

4
0
Svampfylld pasta med bresaola och mozzarella

Ljuvlig svampfylld pasta serveras här med bresaola och krämig mozzarella. De färska pastakuddarna är fyllda med umamisprängd Karljohansvamp och vilar i en kompott av zucchini, rödlök och pesto. Hugg in och njut av en utsökt hösträtt som värmer i mörkret!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2016

Svampfylld pasta med bresaola och mozzarella

Ingredienser

2 portioner

Svamppasta

1
zucchini
1/2
rödlök
1 - 2 tsk
olivolja
1 dl
pesto
-
salt och peppar
250 g
färsk pasta (gärna triangliolini fylld med Karl Johan svamp)

Mozzarella

1/2
rödlök
1 tsk
olivolja
1 tsk
rödvinsvinäger
125 g
mozzarella
1
kruka basilika

Till servering

70 g
bresaola

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3953 KJ / 934 kCal
Fett 63 g
Salt 3 g
Kolhydrater 52 g
Protein 39 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept