Den här färgsprakande tomatpastan är full med goda grönsaker och smakrik bresaola. Pastan får en intensiv tomatsmak av både färska tomater och en smarrig tapenade med soltorkad tomat. Klicka ut mozzarella och strö över persilja före servering.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2016
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Ingen höjdare, hade hellre blandat pastan med enbart tapenaden. Konstig maträtt som inte gick hem.
Anneli
2016-08-15