Pasta calabrese med bresaola
Pesto calabrese är en krämig pesto med paprika, soltorkade tomater, pecorino och ricotta. Du blandar pastan med peston, mozarellan och den lite finare bukettblomkålen. Toppa med bresaola och ruccola. En riktigt lyxig pasta utan någon större ansträngning!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2019
Ingredienser
2 portioner
2 port pasta (gärna trottole)
160 g fiorina blomkålsbuketter
125 g mozzarella
4 msk pesto clabrese
2 förp bresaola (à 70 g)
1/2 påse rucola (à 65 g)
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på peston.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2610 KJ / 627 kCal
Fett23 g
Salt3 g
Kolhydrater56 g
Protein45 g
Kommentar
Så enkelt och så gott!
Linda
2019-12-02