Pasta calabrese med bresaola

4
1
Pasta calabrese med bresaola

Pesto calabrese är en krämig pesto med paprika, soltorkade tomater, pecorino och ricotta. Du blandar pastan med peston, mozarellan och den lite finare bukettblomkålen. Toppa med bresaola och ruccola. En riktigt lyxig pasta utan någon större ansträngning!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2019

Pasta calabrese med bresaola

Ingredienser

2 portioner
2
port pasta (gärna trottole)
160 g
fiorina blomkålsbuketter
125 g
mozzarella
4 msk
pesto clabrese
2
förp bresaola (à 70 g)
1/2
påse rucola (à 65 g)

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på peston.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Linda

12/2/2019

Så enkelt och så gott!

Näringsvärde per portion

Energi 2610 KJ / 627 kCal
Fett 23 g
Salt 3 g
Kolhydrater 56 g
Protein 45 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept