UNDER 30 MIN | Enkel

Pasta calabrese med bresaola

Pesto calabrese är en krämig pesto med paprika, soltorkade tomater, pecorino och ricotta. Du blandar pastan med peston, mozarellan och den lite finare bukettblomkålen. Toppa med bresaola och ruccola. En riktigt lyxig pasta utan någon större ansträngning!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 49, 2019
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Koka med fiorinan de sista 3 minuterna på pastans koktid.
  2. Skär mozzarellan i bitar.
  3. Blanda pastan med peston och mozzarella och servera med bresaola och ruccola.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på peston.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 2 port pasta (gärna trottole)
  • 160 g fiorina blomkålsbuketter
  • 125 g mozzarella
  • 4 msk pesto clabrese
  • 2 förp bresaola (à 70 g)
  • 1/2 påse ruccola (à 65 g)

Näringsvärde
Per portion

Energi 2610 kJ / 627 kCal