Svampbulgur

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svampbulgur

Detta recept innehåller en utsökt svampbulgur som går snabbt att tillaga. Fräs svamp och lök medan din bulgur kokar och rör sedan ihop dessa med en smakrik ost. Vips så har du en perfekt bulgur som du kan äta direkt eller värma när gästerna kommer.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2006

Svampbulgur

Ingredienser

4 portioner
3 dl bulgur
6 dl vatten
2 msk konc vilt- och kantarellfond (eller kantarellfond)
1 gul lök
200 g färska champinjoner
1 msk smör
1 dl riven lagrad ost
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk hackad gräslök

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1231 KJ / 290 kCal
Fett7.8 g

Testa liknande recept

  • Röd risotto med rispasta och bulgur
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Koka bulgur
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Coq au vin på kyckling med sallad
    Betyg 4.3 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lax med dragon- och morotsbulgur
    Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad