Svampbulgur

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svampbulgur

Detta recept innehåller en utsökt svampbulgur som går snabbt att tillaga. Fräs svamp och lök medan din bulgur kokar och rör sedan ihop dessa med en smakrik ost. Vips så har du en perfekt bulgur som du kan äta direkt eller värma när gästerna kommer.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2006

Svampbulgur

Ingredienser

4 portioner
3 dl bulgur
6 dl vatten
2 msk konc vilt- och kantarellfond (eller kantarellfond)
1 gul lök
200 g färska champinjoner
1 msk smör
1 dl riven lagrad ost
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk hackad gräslök

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1231 KJ / 290 kCal
Fett7.8 g

Testa liknande recept

Röd risotto med rispasta och bulgur
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt torskrygg med bulgur, svamp och fetaost
Betyg 4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Boeuf bourguignon med foliebakade gulbetor
Betyg 3.3 av 5.49 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lax med dragon- och morotsbulgur
Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grekiska bönor med matvete
Betyg 4.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bulgur à la Malta
Betyg 2.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad