Svampbulgur

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Svampbulgur

Detta recept innehåller en utsökt svampbulgur som går snabbt att tillaga. Fräs svamp och lök medan din bulgur kokar och rör sedan ihop dessa med en smakrik ost. Vips så har du en perfekt bulgur som du kan äta direkt eller värma när gästerna kommer.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2006

Svampbulgur

Ingredienser

4 portioner
3 dl bulgur
6 dl vatten
2 msk konc vilt- och kantarellfond (eller kantarellfond)
1 gul lök
200 g färska champinjoner
1 msk smör
1 dl riven lagrad ost
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk hackad gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1231 KJ / 290 kCal
Fett7.8 g

Testa liknande recept

Röd risotto med rispasta och bulgur
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torskrygg med bulgur, svamp och fetaost
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Boeuf bourguignon med foliebakade gulbetor
Betyg 3.3 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lax med dragon- och morotsbulgur
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Coq au vin på kyckling med sallad
Betyg 4.3 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Örtkyckling med zucchinibulgur
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga