Svampbulgur

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Svampbulgur

Detta recept innehåller en utsökt svampbulgur som går snabbt att tillaga. Fräs svamp och lök medan din bulgur kokar och rör sedan ihop dessa med en smakrik ost. Vips så har du en perfekt bulgur som du kan äta direkt eller värma när gästerna kommer.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2006

Svampbulgur

Ingredienser

4 portioner
3 dl  bulgur
6 dl  vatten
2 msk  konc vilt- och kantarellfond (eller kantarellfond)
1   gul lök
200 g  färska champinjoner
1 msk  smör
1 dl  riven lagrad ost
1/2 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
2 msk  hackad gräslök

För alla

Kontrollera innehållet i fonden.
Gör glutenfri: ersätt bulgur med t ex kokt fullkornsris.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i fonden.
Gör mjölkfri: stek i olja eller mjölkfritt margarin och byt osten mot mjölkfritt alternativ eller tofu.

Gör så här

Tips

Går bra att laga några timmar i förväg och värma under folie i ugnen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1231 KJ / 290 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Röd risotto med rispasta och bulgur
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torskrygg med bulgur, svamp och fetaost
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Boeuf bourguignon med foliebakade gulbetor
Betyg 3.3 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lax med dragon- och morotsbulgur
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grekiska bönor med matvete
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Coq au vin på kyckling med sallad
Betyg 4.3 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga