Stekt torskrygg med bulgur, svamp och fetaost

Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
1
Stekt torskrygg med bulgur, svamp och fetaost

Många goda smaker i blandas i denna rätt. Mjälla och fina torskryggfiléer serveras med bulgur och svamp. Toppa rätten med dill och fetaost och du har en god fiskrätt att servera.

Samarbete med:

Stekt torskrygg med bulgur, svamp och fetaost

Ingredienser

10 bufféportioner
5 port bulgur
1 buljongtärning (gärna svamp- eller hönsbuljong)
500 g blandad färsk svamp (t ex kastanjechampinjoner, champinjoner eller ostronskivling)
2 vitlöksklyftor
4 msk olja
salt
peppar
5 torskryggfiléer utan skinn
1 msk olja
1 kruka dill
2 förp fetaost (à 150 g)

Till servering

citronklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat

Kommentar

Gott och enkelt! Nästa gång ska jag ta och lägga till några grönsaker tex ärtor eller morötter inrivet i bulgur.

Victoria

2022-06-11

Näringsvärde per bufféportion

Energi1176 KJ / 281 kCal
Fett14 g
Salt1 g
Kolhydrater16 g
Protein21 g

Testa liknande recept

Fiskburgare med ricotta, dill och rucola
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskrygg med brynt smör-vinägrett
Betyg 4.2 av 5.
41 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fiskgryta med torskrygg och röd pesto
Betyg 4.4 av 5.
49 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad torsk med äggsås
Betyg 4.5 av 5.
112 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Toast med panerad torsk och dillgremolata
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torskrygg med medelhavssalsa
Betyg 4.5 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga