Stekt torskrygg med bulgur, svamp och fetaost
Många goda smaker i blandas i denna rätt. Mjälla och fina torskryggfiléer serveras med bulgur och svamp. Toppa rätten med dill och fetaost och du har en god fiskrätt att servera.
Samarbete med:
Royal Greenland
Ingredienser
10 bufféportioner
5 port bulgur
1 buljongtärning (gärna svamp- eller hönsbuljong)
500 g blandad färsk svamp (t ex kastanjechampinjoner, champinjoner eller ostronskivling)
2 vitlöksklyftor
4 msk olja
salt
peppar
5 torskryggfiléer utan skinn
1 msk olja
1 kruka dill
2 förp fetaost (à 150 g)
Till servering
citronklyftor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi1176 KJ / 281 kCal
Fett14 g
Salt1 g
Kolhydrater16 g
Protein21 g
Kommentar
Gott och enkelt! Nästa gång ska jag ta och lägga till några grönsaker tex ärtor eller morötter inrivet i bulgur.
Victoria
2022-06-11