Stekt torsk med remouladsås

0
1 Klimatsmart
Stekt torsk med remouladsås

Vad äter man till stekt torsk om inte egengjord remouladsås gjord på hackade pickles och majonnäs? Innan du steker torsken i pannan vänder du filéerna snabbt i mjöl. För att inte det salta från fisken och såsen ska ta över äter du dessa ihop med kokt potatis och broccoli!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2020

Stekt torsk med remouladsås

Ingredienser

4 portioner
1 kg
potatis
250 g
broccoli
390 g
pickles
2 dl
majonnäs
-
salt
-
peppar
600 g
torskfilé
1/2 dl
vetemjöl
2 msk
rapsolja

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix eller annat glutenfritt mjöl.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentar

Hanna

4/1/2020

Enkelt och gott. Perfekt för hela familjen!

Näringsvärde per portion

Energi 3358 KJ / 802 kCal
Fett 42 g
Salt 2 g
Kolhydrater 65 g
Protein 36 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept