Dillstekt torsk med remoulad

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Dillstekt torsk med remoulad

Stekt torsk är inte fy skam när man kryddar den med färsk dill och smörsteker den. Nykokt potatis, remoulad och krispiga sockerärtor hör till och gör rätten komplett. Smaklig fisk!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2020

Dillstekt torsk med remoulad

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
150 g sockerärtor

Remoulad

1 burk pickles (à 390 g)
1 1/2 dl majonnäs
salt
peppar

Torsk

600 g torskfilé
1 ask färsk dill (à 20 g)
1 msk smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2861 KJ / 684 kCal
Fett34 g
Salt4.85 g
Kolhydrater51 g
Protein42 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Stekt torsk med remoulad
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med brynt smör och pepparrot
Betyg 3.8 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sprödbakad torsk med remoulad
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torsk med remouladsås
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sprödbakad torsk, syrlig morot och dansk remoulad
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torsk med curryremoulad
Betyg 4.4 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga