Dillstekt torsk med remoulad

3
0
Dillstekt torsk med remoulad

Stekt torsk är inte fy skam när man kryddar den med färsk dill och smörsteker den. Nykokt potatis, remoulad och krispiga sockerärtor hör till och gör rätten komplett. Smaklig fisk!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2020

Dillstekt torsk med remoulad

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis
150 g
sockerärtor

Remoulad

1
burk pickles (à 390 g)
1 1/2 dl
majonnäs
-
salt
-
peppar

Torsk

600 g
torskfilé
1
ask färsk dill (à 20 g)
1 msk
smör

För alla

Fri från gluten. I övrigt kontrollera innehållet i majonnäsen.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör/matfett eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Tips

Smaksätt gärna remouladen med lite curry och rostad lök.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2861 KJ / 684 kCal
Fett 34 g
Salt 4.85 g
Kolhydrater 51 g
Protein 42 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept