Dillstekt torsk med remoulad
Stekt torsk är inte fy skam när man kryddar den med färsk dill och smörsteker den. Nykokt potatis, remoulad och krispiga sockerärtor hör till och gör rätten komplett. Smaklig fisk!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2020
Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
150 g sockerärtor
Remoulad
1 burk pickles (à 390 g)
1 1/2 dl majonnäs
salt
peppar
Torsk
600 g torskfilé
1 ask färsk dill (à 20 g)
1 msk smör
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2861 KJ / 684 kCal
Fett34 g
Salt4.85 g
Kolhydrater51 g
Protein42 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer