Sprödbakad torsk, syrlig morot och dansk remoulad
Riktigt gott blir det med sprödbakad torsk serverad med syrlig morot och dansk remoulad som du gör själv. Du behöver inte vara någon stjärnkock för att själv syra morot eller göra remouladen. Torskfiléerna tillsammans med de enkla tillbehören blir en spännande och fräsch smakkombination. Servera med potatis och citronklyftor. Smaklig spis!
Ingredienser
Syrlig morot
Dansk remoulad
Till servering
För alla
Kontrollera noga innehållet i den panerade fisken, majonnäsen (kan innehålla mjölk) och buljongen (till potatisen). I övrigt fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri panerad fisk.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer