Stekt fisk med kokt potatis och curryremoulad

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Stekt fisk med kokt potatis och curryremoulad

Härligt recept på stekt fisk med curryremoulad. Du kan använda torskfilé, sej eller hoki. Gör till fisken en smakrik curryremoulad med pickles, majonnäs och curry. Servera med kokt potatis och citronklyftor.

Stekt fisk med kokt potatis och curryremoulad

Ingredienser

4 portioner
600 g sej, hoki eller torskfilé
2 ägg
1 dl vetemjöl
2 dl ströbröd
2 - 3 msk smör eller margarin
salt
peppar
1 dl pickles utan lag
1 dl majonnäs gärna lättmajonnäs
1 tsk curry
10 - 12 potatisar
1 citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekt torsk med curryremoulad
Betyg 4.4 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fish n’chips med curry- och äppelremoulad
Betyg 3.4 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sprödbakad torsk, syrlig morot och dansk remoulad
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cornflakespanerad torsk med remouladsås
Betyg 3.1 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt torsk med remoulad
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sprödbakad torsk med remoulad
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga