Stekt torsk med remoulad
Stekt torsk serveras här med egengjord remouladsås, som faktiskt är lättare att svänga ihop än vad man kan tro. Blanda smetana med pickles och vips så har du en sås att njuta av. Servera med kokt potatis och krispig hjärtsallad. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2018
Ingredienser
Remoulad
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana. Välj laktosfritt smör/matfett eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer