Stekt torsk med remoulad
Stekt torsk serveras här med egengjord remouladsås, som faktiskt är lättare att svänga ihop än vad man kan tro. Blanda smetana med pickles och vips så har du en sås att njuta av. Servera med kokt potatis och krispig hjärtsallad. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2018
Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
Remoulad
1 förp pickles (à 390 g)
2 dl smetana
salt
peppar
ca 600 g torskfilé
1 msk smör eller olja
2 hjärtsallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2357 KJ / 563 kCal
Fett25 g
Salt5 g
Kolhydrater40 g
Protein40 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer