Stekt torsk med remoulad

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Stekt torsk med remoulad

Stekt torsk serveras här med egengjord remouladsås, som faktiskt är lättare att svänga ihop än vad man kan tro. Blanda smetana med pickles och vips så har du en sås att njuta av. Servera med kokt potatis och krispig hjärtsallad. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2018

Stekt torsk med remoulad

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis

Remoulad

1 förp pickles (à 390 g)
2 dl smetana
salt
peppar
ca 600 g torskfilé
1 msk smör eller olja
2 hjärtsallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2357 KJ / 563 kCal
Fett25 g
Salt5 g
Kolhydrater40 g
Protein40 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Dillstekt torsk med remoulad
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med varm äggsås
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med brynt smör och pepparrot
Betyg 3.8 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sprödbakad torsk med remoulad
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torsk med remouladsås
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sprödbakad torsk, syrlig morot och dansk remoulad
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga