Här har du en torskrätt i sitt esse. Den rimmade torskfilén steker du i smör och kryddar efter smak. Det brynta smöret som serveras till har en nötig smak som gifter sig otroligt fint med pepparoten, salladslöken och persiljan. Serveras med nykokt potatis och krispiga sockerärtor. Ät och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2018
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott, jag tog hackad rödlök istället för salladslök och lät det puttra med smöret och det blev perfekt
Ann-cathrine
2023-02-11Jätte gott😊
Ingegärd
2022-02-12Mycket gott. Jag lät salladslöken puttra med i smöret så den blev mjukare.
Maria
2021-03-28