Sprödbakad torsk med remoulad

7
6
Sprödbakad torsk med remoulad

Vad står på kvällens meny? Jo, något gott och enkelt! Sprödbakad torsk serveras här med kokt potatis, och en remoulad du enkelt svänger ihop. Pickles hackas upp och blandas ut med crème fraiche innan den smakas av med salt och peppar efter behag. Smaklig spis önskar vi!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2020

Sprödbakad torsk med remoulad

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis
2
förp sprödpanerade torskfiléer (à 360 g)
390 g
pickles
2 dl
crème fraiche
1
gurka

Att ha hemma

salt
peppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i torsken.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri panerad fisk.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Smaksätt gärna såsen med lite curry.

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Michelle

2021-08-19

Väldigt gott

Annelie

2021-01-20

Gott och lättlagat. Perfekt remouladsås för mig som inte äter majonnäs 😊

Michelle

2020-04-02

Jätte gott, gjort flera gånger!

Näringsvärde per portion

Energi 3140 KJ / 754 kCal
Fett 32 g
Salt 3.5 g
Kolhydrater 85 g
Protein 28 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept