Sprödbakad torsk med remoulad

Vad står på kvällens meny? Jo, något gott och enkelt! Sprödbakad torsk serveras här med kokt potatis, och en remoulad du enkelt svänger ihop. Pickles hackas upp och blandas ut med crème fraiche innan den smakas av med salt och peppar efter behag. Smaklig spis önskar vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2020

Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
2 förp sprödpanerade torskfiléer (à 360 g)
390 g pickles
2 dl crème fraiche
1 gurka
Att ha hemma
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3140 KJ / 754 kCal
Fett32 g
Salt3.5 g
Kolhydrater85 g
Protein28 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Väldigt gott
Michelle
2021-08-19Gott och lättlagat. Perfekt remouladsås för mig som inte äter majonnäs 😊
Annelie
2021-01-20Jätte gott, gjort flera gånger!
Michelle
2020-04-02