Låt stekt kyckling stå på kvällens meny! Här äter du den med nykokt ris, en krämig dipp gjord på fetaost, som ger dippen en fin sälta. För att få in lite färg och krispighet till rätten serverar du snackpaprika och röd mangold till.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2023
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost och smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost och smetana mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Vi testade med creme fraiche och det funkade också bra. Gott och fräscht. Dippen var en positiv överraskning!
Désirée
2020-11-12