Stekt kyckling med dillsås och pressgurka

Många svenska klassiska smaksättningar i det här receptet! Pressgurka är enklare än man kan tro att svänga ihop och det kan man ha som tillbehör i många rätter. Och dillsås är ju aldrig fel till kokt potatis och stekta kycklingfiléer. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2019

Ingredienser
Pressgurka
För alla
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller välj olja. Välj laktosfri matlagningsgrädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja. Byt ut matlagningsgrädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer