Dillpicklad sparris
Det vi människor älskar mest vill vi bevara för eftervärlden. Eller åtminstone till efter att sparrissäsongen är över. Lagen passar även bra till grönsaker som polkabeta, blomkål, fänkål eller rädisor.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2018
Ingredienser
ca 8 dl
2 knippen sparris (à 250 g)
1 dl ättika
2 dl strösocker
3 dl vatten
1 tsk dillfrön
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per dl.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi138 KJ / 33 kCal
Fett0.1 g
Salt0 g
Kolhydrater6 g
Protein2 g
Kommentar
Hur länge håller den i kylen?
Lina
2024-05-26Hej Lina! Den borde hålla ett par veckor i kylen i alla fall. Hoppas det smakar! Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-05-27