Dillpicklad sparris

6
0
Dillpicklad sparris

Det vi människor älskar mest vill vi bevara för eftervärlden. Eller åtminstone till efter att sparrissäsongen är över. Lagen passar även bra till grönsaker som polkabeta, blomkål, fänkål eller rädisor.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2018

Dillpicklad sparris

Ingredienser

Ca 8 dl
2
knippen sparris (à 250 g)
1 dl
ättika
2 dl
strösocker
3 dl
vatten
1 tsk
dillfrön

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärdet är beräknat per dl.

Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 138 KJ / 33 kCal
Fett 0.1 g
Salt 0 g
Kolhydrater 6 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept