Stekta halloumibitar får en underbar fin färg och blir lite härligt sega i mitten. Här äts de tillsammans med stekta paprikastrimlor, en enkel limedipp gjord på lime och smetana samt nykokt ris. Innan servering river du av några salladsblad och lägger på tallriken. Smaklig halloumi önskar vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
37 2020
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana. Välj laktosfri halloumi.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.Byt ut halloumi mot tofu eller mjölkproteinfritt ostalternativ.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Sara
2021-02-21Jätte gott och bra maträtt till barn
Charlotte
2020-09-12Jättegott då vi älskar halloumi
Tina
2020-09-11Supergott, mättande och måste absolut provas igen! Smetanan var en fantastisk kombination till halloumi. Till och med vår son gillade detta 🙂