Stekt gnocchi med tomat och mozzarella

Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Stekt gnocchi med tomat och mozzarella

Pasta i all ära, men potatisgnocchi är en trevlig variation. Stek den gärna så att den får lite färg. Blandas sen med den goda ricottasåsen och toppa med mozzarella och sallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2023

Stekt gnocchi med tomat och mozzarella

Ingredienser

4 portioner
2 förp potatisgnocchi (à 400 g)
2 förp mozzarella (à 125 g)
1 romansallad
250 g tomater
2 msk olivolja
salt
peppar
400 g pastasås med ricotta

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2483 KJ / 605 kCal
Fett28 g
Salt4 g
Kolhydrater55 g
Protein28 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept