Stekt fisk med gurksallad
Här är en riktigt god fisk att bjuda på till middag. Med smak av dill och en härlig gurksallad som tillbehör är denna rätt något att se fram emot. Gurksalladen får sällskap av en god dressing smak av en skvätt vinäger och senap. Servera hemgjord potatismos och måltiden är fulländad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2016
Ingredienser
4 portioner
Potatismos
900 g mjölig potatis
2 dl mjölk
Dressing
1 msk vitvinsvinäger
1 msk olja
1 msk senap
1 msk vatten
1 gurka
salt
peppar
Fisk
600 g alaska pollock
40 g fryst dill
3 msk smör eller margarin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1886 KJ / 451 kCal
Fett14.1 g
Salt2.24 g
Kolhydrater43.4 g
Protein34.4 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer