Stekt fisk med gurksallad

Betyg 3 av 5.
90 personer har röstat
0
Stekt fisk med gurksallad

Här är en riktigt god fisk att bjuda på till middag. Med smak av dill och en härlig gurksallad som tillbehör är denna rätt något att se fram emot. Gurksalladen får sällskap av en god dressing smak av en skvätt vinäger och senap. Servera hemgjord potatismos och måltiden är fulländad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2016

Stekt fisk med gurksallad

Ingredienser

4 portioner

Potatismos

900 g mjölig potatis
2 dl mjölk

Dressing

1 msk vitvinsvinäger
1 msk olja
1 msk senap
1 msk vatten
1 gurka
salt
peppar

Fisk

600 g alaska pollock
40 g fryst dill
3 msk smör eller margarin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
90 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1886 KJ / 451 kCal
Fett14.1 g
Salt2.24 g
Kolhydrater43.4 g
Protein34.4 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Alaska pollock med zucchini och ansjovis
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisk i paneng curry med minimajs
Betyg 3.7 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgryta med saffran och kålrabbi
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt alaska pollock med äggsås
Betyg 3.8 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk i ugn med kaviarsås
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisksoppa
Betyg 4.3 av 5.
115 personer har röstat
Under 15 min att tillaga