Curry paneng sätter smakerna i denna snabba fiskrätt som tillagas under halvtimmen. Salladslöken sätter extra piff på såsen och serverad med jasminris kan detta snabbt bli en favorit på bordet. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2022
Kontrollera noga innehållet i grytbasen.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj ris eller annat glutenfritt gryn.
Receptet uppdaterades i sep 2022.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott! Blev en 5a för mig. Följde tipsen och saltade lite extra och tillsatte en klick röd currypasta.
Louise
2022-10-25Det här smakar ju ingenting? Fick tillsätta mycket mer curry tillsammans med lime och salt för ok smak. Men eftersom jag inte insåg det förrän jag smakade den nästan färdiga maten hann jufiaken bli övertillagad och trasig medan jag smakade upp...
Johanna
2020-09-08Lättlagat och gott, reder dock såsen lite med majsstärkelse.
Ann-christine
2020-08-29